.

Во денешно време недостатокот на време и движење и неправилна исхрана, драматично го зголемуваат бројот на луѓе со прекуемрна телесна тежина. Строгата диета и вежбањето можат да помогнат во смалувањето на телесната тежина, но вообичаено не ослободуваат од тврдокорните масни наслаги на стомакот, колковите, спојлерите….
Напредната технологија на кавитацијата овозможува концентрација на енергија на точно одредена длабина во ткивото, што обезбедува селективно разбивање на масните станици поткожно.
Неинвазнивна и безболна метода, сигурна и брза алтернативна липосукција. Површината на кожата останува недопрена, после третманот нема болки, па можете да се вратите на секојдневните активности.

Закажи термин во салонот аеродром

Loading...

Закажи термин во салонот водно

Loading...