Маникир, педикир и депилации

KIARA SKY дип паудер кратки нокти

KIARA SKY дип паудер продолжени

KIARA SKY траен UV лак на раце

KIARA SKY траен лак на нозе

Апаративен естески педикир

Апаративен медицински педикир

Вадење KIARA SKY дип паудер + маникир

Вадење траен лак + облик

Гел на нозе

Гел на природни нокти (еластичен)

Декорација/френч/печати

Ладна депилација на бикини-жени

Ладна депилација на брада/надусници-жени

Ладна депилација на гради-мажи

Ладна депилација на грб-мажи

Ладна депилација на пазув-мажи

Ладна депилација на пазуви-жени

Ладна депилација на пола нозе нагоре-жени

Ладна депилација на раце-жени

Ладна депилација на раце-мажи

Ладна депилација на стомак-мажи

Ладна депилација на цели нозе-жени

Ладна депилација на цели нозе-мажи

Ладна депилација на цело лице-жени

Ладна депилација пакет (нозе, раце, препон) – жени

Ладна депилација пакет(нозе, раце, грб, стомак)-мажи

Ладна депилација пола нозе надоле – жени

Ладна депилација стомак – жени

Лакирање

Ласер бакембарди

Ласер брада со подбрадок

Ласер грб мал/стомак/гради

Ласер задник комплет

Ласер комплет интима без задник

Ласер комплет интима со задник

Ласер надусници/брада

Ласер пазуви

Ласер пола нозе

Ласер препон бикини линија краток

Ласер раце мали

Ласер цели нозе

Ласер цело лице

Надградба на нокти – гел

Надградба на нокти со акрил

Надградбен гел со OPI финиш

Надополнување/корекција на нокти со акрил

Надополнување/корекција на нокти со гел

Општа консултација

Парафин раце/нозе

Педикир со парафин

Педикир со траен лак KIARA SKY

Спа маникир со третман и парафин

Средување или депилација на веѓи-жени

Топла депилација длабок препон со задник

Топла депилација на длабок препон

Шекерна депилација на бекембарди

Шеќерна депилација гради/рамена – мажи

Шеќерна депилација грб мажи

Шеќерна депилација лице

Шеќерна депилација на бикини-жени

Шеќерна депилација на брада

Шеќерна депилација на надусници

Шеќерна депилација на нозе-мажи

Шеќерна депилација на пазув-жени

Шеќерна депилација на препон со задник-жени

Шеќерна депилација на раце – жени

Шеќерна депилација на раце-мажи

Шеќерна депилација на стомак/половина-жени

Шеќерна депилација на цели нозе-жени

Шеќерна депилација стомак – мажи

Шеќерна депилација чело