Третмани за тело

Alpha oxy led капсула

EMS во Тело

Green Peel боди врапинг третман со масажа нозе

Green Peel боди врапинг третман со масажа раце

Green Peel боди врапинг третман со масажа стомак

HIFU во тело

Lpg третман

Бодимастер

Бодислимер 30 минути

Бразилска вакум мадеротерапија

Вакуслим 48 – 1 третман

Дермаролер тело третман со мезококтел (стрии/антицелулит)

Ендосфера пола тело 40 мин

Ендосфера цело тело 1ч

Кавитација

Козметички третман на грб

Криолиполиза 40 минути

Липоласер

Мадеротерапија од 40 минути

Мадеротерапија од 60 минути

Општа консултација

Пилинг тело

Радиофрекфенција на тело 30 минути

Солариум

Ултразвучна кавитација – липосукција без операција

Шок бранови против (целулит, стрии, опуштена кожа)