ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Вадење Свилени Трепки

Доколку не сакате да продолжите со надградување на трепките, можете да ги извадите целосно. Процесот на вадење на свилени трепки се прави со специјална течност-римувер која овозможува лесно отстранување на лепакот. По вадењето вашите природни трепки остануваат неоштетени.
Напомена: никако не пробувајте сами да ги извадите свилените трепки.

Loading...