.

Трајниот лак или уште попознат како гел лак е се позастапен во салоните за убавина. Тој не се гребе , не се лупи, но препорачливо е да се извади или замени со нов после 3-4 недели. При вадењето на трајниот лак се користи римувер со кој трајниот лак се отстранува без оштетување на Вашите природни нокти.

Loading...