ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Вакуслим 48 – 1 Третман

Професионален третман за слабеење и елиминација на целулит која секогаш може брзо и лесно да се примени, особено во ситуации кога треба да се започне и забрза процесот на слабеење и подобрување на изгледот на кожата на телото.

Нова метода за професионални третмани за слабеење и елиминација на целулит која секогаш може брзо и лесно да се примени, особено во ситуации кога треба да се започне и забрза процесот на слабеење и подобрување на изгледот на кожата на телото.
Бенефити:

* Видливо намалување на обемот, по првиот третман се губат од 5-10см
* Подобрување на изгледот и тонусот на кожата по серија третмани.
* Елиминација на вишокот на течности.
* Метаболичко дејство на активни супстанци на процес на липолиза (разложување масни наслаги).
* Со вакумот истовремено се постигнува сауна и пресо ефект (ефект на лимфна дренажа).
* Вакуслим 48 антицелулитна и слиминг метода може да се комбинира со третманите за слабеење како што се кавитација, радиофреквенција, бодислимер, липоласер, електростимулации, мадеротерапија и рачни антицелулитни масажи.

Loading...