.

Билна мешавина која ја зголемува крвната циркулација на кожата, воедно ја снабдува со кислород и хранливи материи, со што го стимулира обновувањето на кожата.

Ефектот се завршува по 2-5 дена, во зависност од текстурата на кожата, со помалку или повеќе перутање.

За време на овој период, кожата треба да биде негувана дома со препарати на Др. Шрамек за нега на кожа.

Како завршеток, козметичарот прави beauty finishing третман по 5 дена и ја снабдува кожата (која сега има висока апсорбирачка способност) со драгоцени состојки.

Loading...