.

Хифу е неинванзивен, безбеден и софистициран третман, кој продира длабоко во кожата и стимулира продукција на колаген и еластин со цел да се постигнат природни резултати без операции.

3 сесии – 10 години помлади

8Д Хифу е фокусиран ултразвук со висок интензитет кој ја носи топлинската енергија во длабоките слоеви на кожата за да може да стимулира создавање на нов колаген и со тоа ја подобрува кожата. Овој третман може да се прави на лице но исто така и на цело тело и делува исто на сите видови на кожа. 8Д Хифу дава тројно повеќе резултати од останатите 4Д Хифу.

Пред третманот, колагенот во нашата кожа е слаб што ја прави кожата опуштена и со длабоки бори. Микро-фокусираните ултрасонични зраци со енергија поминуваат низ слоевите на кожата без оштетување на истата. Кожата одговара на стимулациите, создавајќи нов колаген и еластин во исто време, со што кожата станува затегната.

Се постигнува ремоделирање на колаген, еластин и фибер конструкцијата на кожата за само еден третман од 30 минути со долготрајни ефекти и тотално неинванзивна техника.

 

Закажете термин во салонот на Водно

Loading...

 


Закажете термин во салонот во Аеродром

Loading...