.

Најново и единствено!!!

Хит во светот, сега и кај нас во ,,Афродита- С’’
Иновативна метода за изработка на нокти со прав-dip powder. DIP техниката е единствена и брза .

*ноктите не се оштетуваат
*не содржи хемикалии, погоден е и за трудници
*не предизвикува алергии
*ноктот не се турпија и не се пече во УВ или ЛЕД лампа
*збогатено е со вит. Е и калциум

*ноктите добиваат природен изглед, цврстина и издржливост.
Loading...