ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Свилени Трепки со Руски Волумен (3Д, 4Д)

Густ и гламурозен ефект. Волуменските трепки укажуваат на екстензии кои имаат посилен ефект, односно дополнителен волумен. Третманот подразбира посложен и посовршен процес на надградување на трепки. Даваат природен ефект, долготрајност, а исто така се и практични, лесно се прилагодувате на нив и се едноставни за секојдневни обврски (бањање, пливање….)

Loading...