.

Длабинската хидратација е постапка со која се постигнуваат максималени резултати, а погодна е и се препорачува за сите типови на коса и сите состојби на косата.Се препорачува да се применува еднаш месечно, а ако има потреба и повеќе пати во текот на еден месец. После третманот на косата се врака здравиот изглед, сјајот и еластичноста. Независно од типот на косата, хидратацијата е исклучително важна доколку сакате да имате здрава и убава коса. На косата секогаш и е потребна хидратација, без разлика на годишното време.

Loading...