.

Третманот за волумен или уште попознат како Ботокс за коса е еден од најновте третмани за сува и оштетена коса, кој продира во оштетените делови, површинскиот слој на косата, ја обновува, заштитува и и пружа комплетна заштита. Ботоксот на косата делува исто како да се пополнива целата структира на косата по целата внатрешност. Бенефитите кои ги добивате со овој третман за коса се
-Ботоксот за косата претставува здраво влакно,
-Ботоксот ја прави косата сјајна и мека,
-Ботоксот го спречува заплеткувањето
-Ботоксот ја зајакнува структурата на косата
Наменет е за сите типови коса, а особено за:
– често бојадисана;
– често пеглана;
– кршлива;
– безживотна и
– оштетена коса

Loading...