.

Богат, револуционерен и високо хидрирачки третман за коса .

Со помош на ULTRASONIC системот овозможува 100% отварање на кутикулите на влакното и внесување на хидратантност и хранливи додатни компоненти на косата. Третман погоден за суви и оштетени коси кој се задржува во косата со плон ефект цели 30 дена.

Препорачливо е да се комбинира со повеќе компоненти како на пример: серум за хидратација, ампули за регенерирање на косата, ампули за хемиски третирана и оштетена коса.

Loading...