Козметика за лице

Карбон ласерскиот пилинг е процес од 2 дела. Прво, природен јаглероден крем се нанесува на површината на кожата и се остава да се исуши. Овој нетоксичен крем изгледа нешто како маска од кал со темно сиво-кафеава боја и богата текстура.

Хифу е неинванзивен, безбеден и софистициран третман, кој продира длабоко во кожата и стимулира продукција на колаген и еластин со цел да се постигнат природни резултати без операции. 3 сесии – 10 години помлади 8Д Хифу е фокусиран ултразвук со висок интензитет

Ендосферата има голем спектар на примена како терапија за лице. Терапијата се состои од компресија на микровибрации со помош на микросферите кои се дизајнирани да дејствуваат длабоко во кожата. Под влијание на микровибрацијата се зголемува содржината на кислород во ткивата.

Ендосферата има голем спектар на примена како терапија за лице. Терапијата се состои од компресија на микровибрации со помош на микросферите кои се дизајнирани да дејствуваат длабоко во кожата. Под влијание на микровибрацијата се зголемува содржината на кислород во ткивата.