декоративна козметика

Picosecond ласерот е првиот од новата генерација на технологија за естетска употреба. Преку моќна ласерска енергија, пигментот во ткивото на кожата се разбива и, со својата прецизност и брзина, со само 3 до 4 третмани, се постигнува потполно отстранување на