.

Густ и гламурозен ефект, без слепување и грутки
Волуменските трепки укажуваат на екстензии кои имаат посилен ефект, односно дополнителен волумен. Рускиот волумен на трепки е назив на третман кој е осмислен пред само неколку години во Русија, а потоа поради ефикасноста и квалитетниот ефект се проширува во целиот свет, па и кај нас. Третманот подразбира посложен и посовршен процес на надградување на трепки. Даваат природен ефект, долготрајност, а исто така се и практични, лесно се прилагодувате на нив и се едноставни за секојдневни обврски (бањање, пливање….)

Loading...