.

Третман за редукција на прекумерно лачење на себум,

отсранување на задебелувањето, на нечистотии и нормализирање на бариерната функција на кожата.

Го смирува воспалението, ја одржува влажноста на кожата.

Прави длабинско чистење, дезинфекција и делува смирувачки на кожата.
Ефективен хигиенски третман кој се бори со различни фактори кои влијаат врз промените на кожата.

Loading...