.

Нашите капаци се подигаат дури до 10.000 пати дневно што силно го иритира нежното ткиво околу очите.

Поради тоа треба повеќе вним,ание да им посветите на очите.

Угодете им на Вашите клиенти со овој освежувачки третман за околу очи кој лади делува против фините бори и отоци.

Третманот може да се прави во склоп на било кој треман или самостојно.

Loading...