.

Ултразвукот делува механички, со помош на топлината ја поттикнува микро циркулацијата. На тој начин препаратите кои се користат во третманот продираат подлабоко, бидејќи со своите микровибрации и топлината го активира отварањето на порите и така сите активни состојки кои се нанесуват на кожата во потполност се впиваат и остануваат подолг период со што и делуваат подолго време.Уште една од функциите на ултразвукот е што од една страна поттикува регенерација, ја подобрува кожната абсорпција, ги намалува темните кругови и вреќичките под очите. Кожата по самиот третман е затегната и освежена.

Закажете третман во салонот аеродром

Loading...

Закажете третман во салонот водно

Loading...