Slide background

Суштината на природната убавина

Афродита С - Центар за Убавина

Slide background

надреално искуство

на кое ќе сакате да му се предадете

Slide background

дојдете и искусете ја

вашата природна убавина

Добредојдовте

Афродита С ви посакува добредојде на нашиот веб сајт, тука можете да се информирате за нас, нашата работа и услугите кои ви ги нудиме

Што е убавина

Убавината започнува со фактот дека се прифаќате себеси во целост. Застанете пред огледало и погледнете се.Повеќето од нас веруваат во она што другите ќе им го кажат, а не во она што го гледаат во огледалото.Тука лежи и причината очајно да бараме комплименти и толку многу да ни значи мислњето на другите за нас. Вистинските убавици се потпираат само на своето огледало.Тие се сигурни и самоуверени. Нема не убава жена, само не негувана жена. Затоа, ние постоиме само за вас и сите ваши недостатоци можеме да ги решиме заедно.

Наши препораки

поставете си цел, слушнете го гласот на вашето тело и дух,

научете да се опуштите, не бидете претерано скромни

бидете негувана-бидете убава, стремежот кон убавината е стар колку и времето

на цвеќињата им се воодушевуваме поради нивната убавина

Бидете и вие жена без возраст

Сите жени кои ги гледаме во списанија, на телевизија, од кои сме воодоошевени, сите тие убавици може условно да се каже дека се надвор од времето. Тие жени вложуваат во себе Бидете и вие жена без возраст, посетете не. Ние постоиме само за вас! Уверете се во нашата грижа и професионалност.

Галерија

Нашата галерија од салоните Водно и Аеродром

Убавината започнува со фактот дека се прифаќате себеси во целост. Застанете пред огледало и погледнете се, дали Вие треба да бидете тоа што луѓето го забележуваат?…
Вистинско уживање е да се занимавате со убавината на луѓето, вели Г-ѓа Сузана Блажевска