Author:

Picosecond ласерот е првиот од новата генерација на технологија за естетска употреба. Преку моќна ласерска енергија, пигментот во ткивото на кожата се разбива и, со својата прецизност и брзина, со само 3 до 4 третмани, се постигнува потполно отстранување на

Карбон ласерскиот пилинг е процес од 2 дела. Прво, природен јаглероден крем се нанесува на површината на кожата и се остава да се исуши. Овој нетоксичен крем изгледа нешто како маска од кал со темно сиво-кафеава боја и богата текстура.

Неинванзивен и концентриран третман кој ги стимулира мускулите за ефикасно намалување на масните наслаги, го обликува телото и ги тонира мускулите. За половина час, добивате двоен третман со 4 изводи со што може истовремено да се третираат две групи на мускули. Безбеден

Хифу е неинванзивен, безбеден и софистициран третман, кој продира длабоко во кожата и стимулира продукција на колаген и еластин со цел да се постигнат природни резултати без операции. 3 сесии – 10 години помлади 8Д Хифу е фокусиран ултразвук со висок интензитет

Хифу е неинванзивен, безбеден и софистициран третман, кој продира длабоко во кожата и стимулира продукција на колаген и еластин со цел да се постигнат природни резултати без операции. 3 сесии – 10 години помлади 8Д Хифу е фокусиран ултразвук со висок интензитет

Ендосфера – за веднаш видлива, трајна елиминaција на целулитот и затегнување на кожата Зошто ендосфера? Третман со ендосфера –за трајна елиминација на маснотиите и целулитот! Најбрзото и ефикасно решение за проблемите што ги мачат и двата пола подеднакво - наслаги од маснотии и

Ендосфера – за веднаш видлива, трајна елиминaција на целулитот и затегнување на кожата Зошто ендосфера? Третман со ендосфера –за трајна елиминација на маснотиите и целулитот! Најбрзото и ефикасно решение за проблемите што ги мачат и двата пола подеднакво - наслаги од маснотии и

Ендосферата има голем спектар на примена како терапија за лице. Терапијата се состои од компресија на микровибрации со помош на микросферите кои се дизајнирани да дејствуваат длабоко во кожата. Под влијание на микровибрацијата се зголемува содржината на кислород во ткивата.

Ендосферата има голем спектар на примена како терапија за лице. Терапијата се состои од компресија на микровибрации со помош на микросферите кои се дизајнирани да дејствуваат длабоко во кожата. Под влијание на микровибрацијата се зголемува содржината на кислород во ткивата.