третмани на тело

Неинванзивен и концентриран третман кој ги стимулира мускулите за ефикасно намалување на масните наслаги, го обликува телото и ги тонира мускулите. За половина час, добивате двоен третман со 4 изводи со што може истовремено да се третираат две групи на мускули. Безбеден

Хифу е неинванзивен, безбеден и софистициран третман, кој продира длабоко во кожата и стимулира продукција на колаген и еластин со цел да се постигнат природни резултати без операции. 3 сесии – 10 години помлади 8Д Хифу е фокусиран ултразвук со висок интензитет

Ендосфера – за веднаш видлива, трајна елиминaција на целулитот и затегнување на кожата Зошто ендосфера? Третман со ендосфера –за трајна елиминација на маснотиите и целулитот! Најбрзото и ефикасно решение за проблемите што ги мачат и двата пола подеднакво - наслаги од маснотии и

Ендосфера – за веднаш видлива, трајна елиминaција на целулитот и затегнување на кожата Зошто ендосфера? Третман со ендосфера –за трајна елиминација на маснотиите и целулитот! Најбрзото и ефикасно решение за проблемите што ги мачат и двата пола подеднакво - наслаги од маснотии и